Rolf Benz

Rolf Benz werd geboren op 13 september 1933 en is een Duitse ontwerper van designmeubelen waaronder stoelen. De eerste fabriek van deze zeer gewaardeerde ontwerper werd in 1964 geopend en binnen een jaar waren er 28 mensen werkzaam. Het bedrijf ontwikkelde zich en kreeg de naam kwalitatief hoogwaardige producten en designstukken te verkopen in het hogere prijssegment.

Design en praktisch

Door design te combineren met een praktische en comfortabele vorm worden tijdloze en eigenzinnige maar kwalitatief hoogwaardige stoelen en ander meubilair vervaardigd. Tegenwoordig is het merk ook bekend om zijn innovativiteit. Zo heeft Rolf Benz een zitsysteem voor de woonkamer ontwikkeld wat naar hartenlust gecombineerd kan worden. Alle componenten zijn verschuifbaar en verplaatsbaar zodat de zithoek een compleet andere uitstraling krijgt. De stoelen zijn ook los te bestellen in een van de shops welke Rolf Benz verkopen.

Eigentijds en Klassiek

Rolf Benz heeft verschillende modellen stoelen waaronder een klassieke lijn, een eigentijdse designlijn en lounge stoelen. Afhankelijk van de ruimtelijke compositie is een bijpassende stoel verkrijgbaar die uw interieur een verrassend nieuwe tint kan geven. Rolf Benz is niet een van de goedkoopste, echter wanneer u gaat voor design en kwaliteit dan is een Rolf benz stoel zeker een goede keuze.

Pedicure

 De beste pedicure in Deventer en omstreken. Laat uw voeten behandelen bij pedicure Voetzorg Deventer.