Design stoelen

Design stoelen vallen bij steeds meer mensen in de smaak. Dit komt enerzijds door de uitstraling die een design stoel biedt, maar anderzijds ook door het praktische nut dat steeds meer design stoelen bieden. Een 'moderne' design stoel is niet langer alleen ontworpen voor de looks, maar zeker ook voor de toepassing in de praktijk.

Daarom trekt een toenemend aantal mensen naar de reguliere meubelzaak om daar een design stoel te kopen. En er zijn ook steeds meer meubelzaken welke zich specialiseren op design. Hierbij wordt er gekozen voor een kwalitatieve en duurzame stoel met een verassend uiterlijk, iets wat van groot belang is als de design stoel wordt ingezet voor dagelijks gebruik. Een design stoel die flink onderhevig is aan slijtage is immers iets waar niemand op zit te wachten.

Dit is natuurlijk nog altijd wat anders dan een 'echte' design stoel die door een bekende ontwerper is ontworpen. Daarbij gaat het niet zozeer om de praktische toepasbaarheid, maar meer om de stoel als kunst object. Zeer bekend in deze categorie zijn bijvoorbeeld de stoelen van Gerrit Rietveld, een Nederlandse architect en meubelontwerper.

Twee bekende design stoelen zijn de Formula stoel en de Ball stoel. De Formula stoel biedt vooral veel comfort en is erg geschikt voor op een kantoor. De ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat de stoel lekker zit, ondanks dat het om een design stoel gaat. Dit is een voorbeeld van een design stoel die niet alleen erg mooi is om te zien, maar ook erg praktisch is om in te zetten in een kantoor inrichting en zo kan zorgen voor een comfortabele werkplek.
 
bal stoelDe Ball stoel van Eero Aarnio is ook erg bekend. De geometrische balvorm stelt de aardbol vol waar een grote hap uit is genomen om in plaats te nemen. De Ball stoel kan daarmee zorgen voor een afzondering van ander geluid waardoor er bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in gezeten of gebeld kan worden. Daarnaast biedt de Ball stoel natuurlijk een geweldige uitstraling en is het een sierraad voor in de woonkamer.

 

Pedicure

 De beste pedicure in Deventer en omstreken. Laat uw voeten behandelen bij pedicure Voetzorg Deventer.